Events

Open dag

By  | 

INNOVATIE MET EEN zachte G

Het thema doet vermoeden dat innovatie en een zachte G een uitzonderlijke combinatie zou zijn, maar niets is minder waar. 
 
Elk jaar in oktober is Eindhoven het centrum van het grootste designevenement van Noord-Europa. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert Dutch Design Week onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.
 
Net als DDW concentreert Plano plastics zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van het ontwerp. Om deze visie en alle innovaties aan u te kunnen laten zien hebben we de week van DDW uitgekozen om alle nieuwe ontwikkelingen van o.a. sublimatie aan u te tonen. Tevens introduceren wij nieuwe machines voor toepassingen als vervormen en verlijmen van folies / wrapfolies , fineer etc.
 
We hebben er voor gekozen dat u zelf kunt aangeven wanneer u graag langs wenst te komen. 
Dit geeft ons de mogelijkheid om u alle aandacht te geven en het geeft u de mogelijkheid om een bezoek aan ons te combineren met een bezoek aan DDW 2019

En waarom nu die zachte G?
Als we denken aan het zuiden, denken we naast de zachte G ook aan gezelligheid.
Dus… wanneer mogen wij u verwachten ?

Schrijf je hier in.